everything inside me screams no no no

Det där med rätsida var det. Eller avsaknaden av den kanske. Känner en sådan otrolig press över alldeles för mycket. Blir matt av bara tanken och kopplar bort snabbare än ett ögonblick. Och snart är det jul. Är iallafall nästan klar med alla julklapparna, det är fint! Och julpyntat har vi gjort också, ännu finare. Nu ska jag förbereda mig mentalt för ett brutalt tandläkarbesök som väntar imorgon med en ännu mer brutal bussresa. STYRKA.

I to the N to the F to the L to the A to the M to the E to the S!

Lyckorus i hela kroppen! Startade dagen med ett otroligt bra telefonsamtal från min bättre hälft. IN FLAMES BILJETTER ÄR BOKADE! Kan inte hålla det inom mig utan att det bubblar över, måste skrika det RAKT UT! Detta ska firas med ett glas vin. Eller flera.

They say that the world was built for two

Allt är bak och fram, upp och ner, ut och in. Ingen rätsida på nånting. Och det är så jävla typiskt mig att jag inte ens är förvånad. Vart är jag påväg egentligen? Haha. Aja, upp med hakan! För ikväll ska jag på 18-årsfest, ska inte tänka på nånting annat just denna kväll. Gött.

i'm burning with power inside

Klockan är inte ens 9 på morgonen en måndag som denna och jag längtar redan tills att fredagen äntligen behagar att komma. Vad har jag för fel?! Har dessutom prov om en och en halv timme och skulle verkligen behöva den där sista lilla finslipen på anteckningarna, men vad gör jag istället? Ganska givet iofs. Ge mig lite kraft va!

when you're happy like a fool, let it take you over

Välkommen, härliga fredag! Att det kan vara så underbart med helg när man fyller veckorna med sysslor?! Efter en vecka av plugg tar jag en välförtjänt helg. Inleder den med den bästa människan jag vet med mys och sen fest. Har en bra känsla!
 


sometimes there's bullshit that don't work

Försöker ladda ner (om polisen läser det här så skojar jag ju bara) rätt program så jag kan börja plugga nångång, men hur går det då? Tjaaa, inte som jag vill. Har suttit nästan hela dagen sen jag kom hem från skolan och försökt få till det. Vart sitter den tekniska delen i hjärnan när man behöver den som mest?

OneRepublic – Good Life
lite vardagspepp


RSS 2.0