love is when reality is better than dreams

Jädra snabbt denna helg försvann, varför ska veckorna gå i sådan sakta mak medans helgerna försvinner i ett nafs? Har iaf haft det riktigt fint med utgång i fredags med mina brudar och en liten sundsvallstripp till Åstön resten av helgen med min fina Hampus och hans mor samt hennes karl. Mådde så gott där att jag inte vill annat än tillbaks. Nu siktar jag i full fart mot helgen även fast det ännu bara är måndag. Det gäller att hålla modet uppe.


välkommen du underbara helg

Gjorde helg för ett par timmar sedan, nog för att det alltid är skönt men det var längesen det var såhär skönt med fredag. Ikväll vankas det vin på min balkong med ett par pinglor och vart vi hamnar sen får vi se. Men innan dess ska det städas, ska bara pussa lite mer på min dude innan först.


när allting går emot ska jag hålla kvar

Har haft en lång men helt okej dag. Trött som en jag vet inte vad men har ändå lyckats dölja varenda liten skymt av trötthet. Vette tusan hur det gick till. Ser iallafall otroligt mycket framemot att få bädda ner mig i sängen och få sova bättre än vad jag gjort de senaste nätterna. Men först ska jag ta min svarta fara till cykel på en tur till Moa för att följa henne på lägenhetsvisning, håller tummarna för na!


Fear no darkness promised child

Precis stigit innanför dörren efter några timmars jobb såhär på morgonkvisten. Kändes lite magstarkt att kliva upp klockan 5 imorse med en kass nattssömn i bagaget och feber på det. Men painkillers och att ignorera sjukan var det enda som gällde. Kände att det inte skulle vara en så suverän start att sjukanmäla mig första dagen på jobbet. Nu ska jag bannemig bädda ner mig med en skål nudlar, alvedon och förmiddags-tv och kriga mot denna sjuka. Have a nice one.


RSS 2.0