God bless Norway

Vilken förödelse. Här har vi tvättäkta bevis på att människor kan vara monster. För oss fortsätter livet som vanligt, medans våra grannar, våra landsmän, har en livslång kamp framför sig. Nej, mina ord känns otroligt otillräckliga. Det här känns för nära för att vara sant. Önskar att jag kunde göra så mycket mer än att bara sända mina tankar.

Värt att läsa: "sommarens vackraste äventyr har förvandlats till Norges värsta mardröm".
Tårdrypande är bara förnamnet.


They say quitters never win

Precis hemkommen efter en natt innehållandes spontanbad i Önsjön, film och alldeles för lite sömn. Är helt slut och försöker lösa den svåra ekvationen att orka hålla mig vaken hela kvällen. MEN, sover gör man i graven, som man säger. Dags att göra något åt mig själv så jag ser ut som en människa igen och efter det ser jag framemot en fin kväll fylld med vin och fina brudar. Ikväll gör vi stråket. Fina dagar.


Truth is;

everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.

you're gonna wish you never had met me

Har haft en bra helg. Med en fredag som skulle spenderas hemma med skräckfilm men som slutade bland vinglas och fina människor. Finns verkligen inget bättre än spontanitet. Resten av helgen har dock varit lugnare än lugnast. Fortsätter lugnet och går ut och möter min hårt arbetande kvinna för en kvällspromenad.


upp på taken, över staden

Går runt och känner mig nervös hela dagarna. Känns som att jag är rastlös. Eller kär. Det förstnämnda är helt sant, det andra kunde inte bli mer osant. För det är jag inte. Men det är så det känns. Konstigt det där.
Dags för lite mat i kistan sedan bege sig in mot staden och en kväll med en skön en. I finvädret förstås.


du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för länge sen, så länge sen

Söndag. Dagen då man gör nyttiga saker hemma. Och idag kunde jag inte vara nyttigare. Bakar två sorters bröd (sen att det är brödmix behöver vi ju inte tala högt om), lagar två olika maträtter, OCH tvättar.
Vuxenpoängen bara rasar in helt okontrollerbart.
 
Veronica Maggio – Sju sorger


you got blood on your hands and I know it's mine

Idag har jag bränt mig lite för mycket, skurit mig lite för djupt i pekfingret, känt lite för mycket "vuxenstress" och längtat lite för mycket efter en fin utgång. Men det har nästan inte gjort någonting alls, för dagen har ändå varit ganska fin. Avrundar med en kopp jordgubbs-te innan jag knyter mig hyffsat tidigt. Det, mina vänner, är fint.


och känslorna faller fritt på midnattsgatorna

En sådär dag som startade halvdåligt och inget ville riktigt gå som jag ville. Detta följdes av hemgång till stan där vi lapade sol på balkongen och knäppte en iskall norrlands. Det kändes fint, mitt uppe i sånt som inte känns fint.
Säger godnatt ovanligt tidigt för att vara en onsdagskväll. Även fast jag allra helst skulle vilja slå klackarna i taket i goda vänners lag just nu.


I'm doing it for the thrill

Jag är på hemmaplan, i Mattmar. Mina småbröder har lärt mig ett nytt kortspel som enbart går ut på att fuska. Och jag måste säga att jag var bra på det. Bra på att fuska. Åker tillbaka till staden redan imorgon dock så jag ska passa på att träffa Moa också. Fint!


Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Det är så många jag saknar just nu att det svider en aning. Jag vill ha nya äventyr, nya upptåg och nya tider. Men just nu får jag nöja mig med en lugn kväll hemma. Med min kära roomie/syster. Tacka vet jag att jag har henne här så jag slipper sakna henne också.


Jag älskar och jag hatar. Allt på samma gång.

Mina nya jeans med fickor på låren (alá 90-tal/jag går i 5:an-style). Hatar och älskar på samma gång.
Morgonkaffe. Hatar och älskar på samma gång.
Studentliv. Hatar och älskar på samma gång.
Sommarlov. Hatar och älskar på samma gång.
Dagen efter kvällen före. Hatar och älskar på samma gång.
Sak Noel – Loca People (What the F**k!") - Radio Edit. Hatar och älskar på samma gång.
Gossip Girl. Hatar och älskar på samma gång.
Rhode islandsås. Hatar och älskar på samma gång.
P.S. I love you. Hatar och älskar på samma gång.
Min gitarr (som aldrig blir spelad på). Hatar och älskar på samma gång.

Dagens mest återkommade funderingar. Jag älskar och jag hatar. Allt på samma gång.


RSS 2.0