color my life with the chaos of trouble

Det finns en liten liten chans. En liten liten chans att jag saknar. 
 


I must quit you

Har haft en fin helg med ett par av de bästa människorna jag vet. Vi har dansat, hamnat på en efterfest med jacuzzi-badande, myst och trängts i samma säng. Fint! En söndagskväll som denna spenderas med datorn på magen och kokosbollar som sällskap innan det är dags att återgå till lite verklighet imorgon. Have a nice one.
Michelle Featherstone – Coffee And Cigarettes


Nej låt det va som i en film

Har precis suttit och bokstavligt talat fällt tårar över min onda hals. Tårar över att inte kunna äta utan att börja svettas av smärta. Jag är hungrig men kan inte äta, vad är det för jävla skit? Får väl leva på kärlek och luft tills vidare. Men det suger. S u g e r .

tröst
Veronica Maggio – Snälla bli min


Du kan gråta mitt på gatan

Lyssnar igenom hela Veronica Maggios Satan i gatan och får något sorts lyckorus mitt uppe i allt som känns trist och tråkigt. Rycker upp mig, hoppar i klackarna och rör mig mot en fin kväll med fina människor. Gör det ni också.


för att det var länge sedan

Kollar tillbaka och ser att det inte hänt nått här sedan i april. Oj. Det har hänt mycket på två månader. Väldigt mycket, både bra saker men också en del dåliga. Det har varit studentbal, studentfirande och fina dagar med fina människor. Det har varit skoltrötthet, skolstress och ångest över att sluta skolan och ta steget ut i vad de kallar "vuxenlivet". Jag som trodde jag var föreberedd och skulle bemästra det galant. Jag hade fel. Det har gått 15 dagar och jag har inte blivit bra på det än. Jag ger mig själv ett sista sommarlov och försöker tillåta mig själv att njuta av det. Att tillåta mig själv att vara ledig, för det förtjänar man efter ett minst sagt hektiskt studentår. Det är iallafall vad jag försöker intala mig själv. Lina, det är sommarlov. Njut nu.


RSS 2.0