Istället för L.A sitter du vid köksbordet med mig

Lördag igen. Bakning, hårfärgsköp och presentletande har stått på schemat. Nu väntar en lyxmiddag (hamburgare med makaroner) och sen tar jag en allergitablett (kattallergihelvetet), tar med mig mitt smultronvin och kilar över till systern i grannhuset. Ser framemot en mysig kväll.
 
 
Har klippt av mig långhåret och snart ska det bli brunt, taggad nått JÄVULSKT!

Somehow everything's gonna fall right into place

Igår gick jag mina sista städtants-timmar. Hur det känns? BRA. Nu ska här fokuseras på plugg. Känner dock att det kommer bli läge att ge gymmet en andra chans nu när jag inte får den där dagliga motionen längre, med tanke på hur mycket man sprang hit och dit på jobbet så kommer nog kroppen få en chock om den blir helt stillasittande. Ska fira lite ikväll med några glas vin i goda vänners lag, men först middag hos svärfadern.

For a pessimist i'm pretty optimistic

Denna dag alltså. Först noll sömn inatt, sedan jobb (som jag förövrigt lyckades låsa mig ute ifrån under en halvtimme) i sex timmar på tom mage, sedan en ny kurs på det (som jag fattar noll av hittills och det stressar mig nått JÄVULSKT) OCH nollkommanoll powernaps. Denna dag = stress. Känner mig helt stirrig. Så stirrig att jag är orolig att jag inte ska lyckas stänga korpgluggarna när jag väl kommit i säng. Men förutom det så håller jag humöret uppe för imorgon vankas det brudhäng!



Himlen är oskyldigt blå

Lördag. Jättelång sovmorgon, bad i Lillsjön, chilirester till middag och nu dagens första kaffe på en sjukt solig balkong. Sommar, jag vill aldrig att du tar slut! 



Let's go, let's go, nu är jag din yo

Det är fredag och jag är så glad. Ni som känner mig vet redan så himla väl varför, och det här kommer jag tjata om fram tills den 19 september. Och förmodligen efter det också. Tidigare i veckan bestämde jag och Vic att vi skulle va lite jävla spontana för en gångs skull, så vi bokade resa till Stockholm och gav oss fan på att vi en gång för alla ska se den där Krunegård. Den där som ger en rysningar i varje textrad, den där som har så härlig röst och det där ofräscha men så jädra fräscha håret. Snart, men ändå så långt bort. SÅ. JÄVULSKT. TAGGAD.
 

RSS 2.0