Och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig

Idag har solen skinit och jag har fått ännu mer vårkänslor. Det är så himla fint. Något som är mindre fint är detta studentliv som börjat nå sin gräns. Känner att jag behöver plockas ner på jorden lite. Men efter några påskdagar i mattmar så är nog det problemet löst. Ska bli fint att få pussa på Ozzy och få inviga cykeln för i år. Det, gott folk, det längtar jag till.

Håkan Hellström – Kom Igen Lena!
det här gör mig glad idag


Come on, show your colours

Lördagmorgon, tänkte jag säga. Fast för mig är det morgon fortfarande när man bara har hunnit vara vaken i ett par timmar. Gårdagskvällen var bra. Vi hade det kul, slog klackarna i taket, och åt de berömda mc-stripsen som nattmat. Sen sprang vi utan jacka genom staden, för att sedan tänka på refrängen. Det är verkligen vår nu.

Har precis fått bort lite plugg såhär på morgonkvisten och insåg precis att det strax är dags för middag. Men först tänkte jag fortsätta med att eliminera lite mer av plugghögen innan jag åker och hänger med två favoriter. Have a nice one.

 
Lonely Drifter Karen – Show Your Colours


So dance while you can

Och där blev jag ensam. Ensam på 42 kvadrat tills nästa fredag. Det är nu jag ska dansa på bordet och gå runt naken. Fast, jag nöjer mig med att spela all min favoritmusik högt dygnet runt istället. Utan att störa någon. Förutom en granne eller två. Dags för frukost, sen trippar jag in på stan i gråvädret med Håkan och Lykke Li i öronen.

Lykke Li – Love Out Of Lust


Hang with me

Min sjuka börjar gå åt rätt håll. Förutom feberyran som fortsätter i full styrka. Vaknade vid 6 imorse av att jag grät över nått (har ingen aning om vad det handlade om), och ett par timmar senare vaknade jag av att något tydligen var skitkul, för jag skrattade. Det här börjar bli underhållande. Har precis lyckats pressa i mig lite frukost så nu planerar jag att somna om igen. Have a nice one.


Aprilhimlen

Ikväll har jag fått världens vårkänslor, jag har invigt mina solglasögon för i år och jag har längtat efter att få ta årets första cykeltur. Men mest av allt så har jag saknat min lilla odåga till hund. Jag står snart inte ut. Minns knappt när jag sist var i Mattmar och pussade på honom. Men i påsk, i påsk. Nu ska jag fortsätta längta, parkera mig i soffan och hoppas på att Filip och Fredrik kan uppmuntra mig medans jag försöker få i mig någon form av föda utan att avlida i smärtor. Haha, det är verkligen synd om mig alltså.

underbara älskade


Nevermind, I'll find someone like you

Hur typiskt är det inte att de ringer från jobbet och vill att man ska jobba när man är sjuk? Hur typiskt?! Jag blir så arg. Så himla arg. Nu hoppas jag och ber till alla högre makter att jag får semestervikariat efter studenten. Det skulle rädda min sommar. Förutom det så lever jag just nu på isvatten och nudelsoppa. All fast föda får mig att bli svettig av smärta så fort jag ska svälja.
Adele – Someone Like You


klagosång big time

Jag har feberyra och feberfrossa. Så fort något rör vid min hud så känns det som tusen nålar.  Halsen ska vi inte ens tala om förutom att det känns som att jag har ett par golfbollar till halsmandlar. Jag kan inte sitta, för det gör ont. Jag kan inte ligga, för det gör ännu ondare. Och jag kan absolut inte stå, för det är jag för kraftlös för. Otroligt bra timing att bli sjuk nu, ett par dagar innan 50-dagars och cirkus tre veckor innan deadline i samtliga ämnen. Tänk att jag alltid ska få till det. MEN, man ska inte klaga (vilket jag iofs redan gjort), det kunde ju varit värre.


men i fredags var jag allt glad!


It's a hard knocked life for us

Den gamla vanliga söndagen. Den dagen då man vaknar upp på morgonen och intalar sig att vara produktiv och få någonting vettigt gjort. Vettigt idag är att plugga historia och uppdatera CV/söka jobb. It's a hard knocked life. hej


RSS 2.0