When you're happy like a fool, let it take you over

Lycka är att veta att man har 12 osedda avsnitt av The big bang theory att sätta tänderna i. Ännu mer lycka är att invänta en innebandycoachande dude som snart joinar. Även fast denna dag varit JOBBIG så känner jag mig ändå glad. Det är rätt så skönt det. 
 

A thousand miles ain't really that much space

Har precis pussat min dude hejdå som åker till Vemdalen idag. Och som jag inte kommer träffa på nästan en vecka. Vet att en vecka inte är speciellt länge. Men det gör på något vis lite ont. Det moler lite i hjärtat av att veta att det ska gå en hel arbetsvecka innan jag kommer se han igen. Men det är bra att sakna och det är bra att längta. För tro mig, det gör jag redan nu!
 
Ron Pope – I'm Yours

För att du är den finaste jag vet

Det var alldeles för länge sedan jag skrev av mig. Har så mycket känslor som bara bubblar upp i mig just nu. Känslan av att älska någon, känslan av att sakna denna någon, känslan av att för första gången på två veckor sova ensam i en 120 säng. Det är nästan så att jag bokstavligen tappar andan om än bara för en halv sekund. Tänk om jag hade ord till att beskriva hur mycket jag älskar. Vilken oändlig kärlek jag känner. Och vilken otrolig lycka det är att få känna all denna kärlek tillbaka. Med dig kan jag klara vad som helst. Jag älskar dig, min fina Hampus.
 
 
 

RSS 2.0