Let it shine let it shine let it shine

Vilken himla underbar dag. Tänk vad lite solsken och sommarvärme kan göra för ett dåligt humör och lite kvarbliven vinterdepp. Har slavat lite med gräsklipparen, fikat i solen och bara mått. Även fast man inte ska hoppas för mycket på vårt ombytliga jämtlandsväder så kan jag inte låta bli att hoppas på att detta håller i sig en stund. För nu tror jag att sommaren kommer med stora kliv.


"mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt"

Det är fredag, jag lyssnar på världens bästa Lykke Li och inväntar skjuts hem till byn. Det ska nog bli rätt skönt. Stannar där över helgen och eventuellt även i veckan. Kommer nog inte hinna sakna denna stad förrän jag är tillbaka igen. Förutom hjärtat. Även fast det är bra att längta så är kärlek jobbigt när man saknar. -"och gråten är min när du gråter"


du och jag håller ihop med silvertejp

Hade en helt okej valborg som mest bestod av flängande hit och dit. Men det gick an. Allt går med lite kärlek, eller hur man säger. Och solen skiner idag igen och hujedamej vad underbart det är att bara sitta på balkongen och låta den värma upp hela kroppen, och stilla skallebanken som promt skulle dyka upp även fast alkoholintaget igår var otroligt lagomt. Men men, inga sura miner, tar med mig min starka dagen-efter-mat, sätter mig på balkongen och hoppas på att idag få ett litet mejl om lägenhetsvisning i huset bredvid. Wish me luck.


RSS 2.0